Monday, June 18, 2018

Sastojci

500 grama špageta

100 grama narendanog parmezana

6 zrelih paradajza

4 čena belog luka

vezica peršuna

crvena ljuta paprika

Način pripreme

Narežite oguljeni paradajz u činiju, dodajte beli luk i peršun. Posolite i začinite crvenom ljutom paprikom i maslinovim uljem. Ostavite da odstoji oko 45 minuta. Skuvajte špagete u slanoj vodi, ocedite i prelijte sosom od paradajza. Promešajte i poslužite sa parmezanom

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 EXPRES - Špageti s pikantnim sosom od paradajza

065 333 90 29

info@expres.rs

Our website is protected by DMC Firewall!