Monday, June 18, 2018

Potrebno je:

  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 4 čena belog luka
  • 400 g malih šargarepa
  • 8 bataka
  • kašičica soli
  • kašičica bibera
  • kašičica belog luka u prahu
  • kašičica sušenog bosiljka u prahu
  • glavica luka
  • malo svežeg peršuna

Priprema:  Batake potpopite u marinadu od ulja i začina. Neka odstoje preko noći najbolje, ali možete i da ih odstavite u kesi sa začinima sat vremena. Upiće dovoljno arome.  Batake i šargarepu stavite u posudu za pečenje sa poklopcem i stavite u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni.  Kad ispečete meso i šargarepu, imaćete izizetno ukusan obrok. Dovoljno je da pečete 15 minuta na visokoj temperaturi.

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 EXPRES - Ovo je predlog za lagan i zdrav ručak: Pileći bataci

065 333 90 29

info@expres.rs

DMC Firewall is a Joomla Security extension!