Sunday, May 27, 2018

Lider DS i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac je naveo da je "agresija aktuelnog režima" u Beograd uvela strah, beznađe, kriminal, bahatost i nekulturu, a da demokratska opozicija na listi "Da oslobodimo Beograd" treba ponovo da uvede evropske, moderene vrednosti. 

Listu "Da oslobodimo Beograd" osim Demokratske stranke, čine i Socijaldemokratska stranka, Nova stranka i Zelena ekološka partija, a na skupu je predstavljeno 110 ljudi koji su kandidati za odobrnike u skupštini Grada. 

"Izbori 4. marta, nisu izbori samo za Beograd, već za celu Srbiju, to su vrata za slobodu i demorkatiju", rekao je Šutanovac. 

Govoreći o konkretnim planovima, on je kazao da će pomoći mladim bračnim parovima tako što će se gradititi nova obdaništa, a za svako dete za koje ne bude mesta u vrtiću, da će grad subvencionisati njihov boravak u privatnim obdaništima. 
 

Dodao je i da mnogi predlažu besplatene udžbenike, a da se oni zalažu za digitalne udžbenike u školama. 

Istakao je da će, ukoliko pobede na izborima, penzionerima vratiti penzije koje su im "ukrali za skupe fontane i jarbole", kao i da će vojsci vratiti dostojanstvo, zaposlenima u policiji povećati plate i državnim službenicima omogućiti karijerno napredovanje.

 

Pored stranačkih funkcionera, okupljenima su se obratili i profesorka Rada Trajković, putem video linka poslanica Evropskog Parlamenta Tanja Fajon i gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov, koji je u Beograd doputovao kao izaslanik makedonskog premijera Zorana Zaeva da podrži koaliciju okupljenu oko demokrata.

Konvencija je završena kratkim nastupom pevača Miroslava Ilića, koji je otpevao refren evergrin pesme "Beograde".

Komentari  

0 #1 Millja 12-02-2018 07:48
Samo prazna obećanja i gubljenje vremena, eto to je ono što građani mogu očekivati sa vaše strane.
Prijavi administratoru

 

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

SRPSKI INFORMATIVNI PORTAL

Ono o čemu drugi ćute

mi nećemo.

Bez Uvrede. Bez Cenzure.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd